Кампания „Ние даряваме живот“ II част

След големия успех на първото издание на кампанията “Ние даряваме живот”, организирана съвместно със списание “9 месеца”, решихме да стартираме отново каузата и да зарадваме още едно семейство с безплатна инвитро прецедура с включена стимулация

 

И този път нашите специалисти, д-р Петра Семерджиева и д-р Александър Калчев, се ангажират лично с кампанията и ще помогнат на една двойка с репродуктивни проблеми.

Кой и как може да участва?

За да заявят желанието си за участие в кампанията „Ние даряваме живот“, даряваща инвитро процедура, двойките ще трябва да изпратят на имейл editors@9m-bg.com следната информация:

  • Своята лична история по пътя към желаното бебе.
  • Възраст, име, фамилия на двамата партньори, местожителство, телефон за контакт.
  • Предприетите в миналото интервенции с цел бременност, с приложена към тях документация.
  • Декларация за съгласие за предоставяне на лични данни, която можете да изтеглите отТУК.

***Двойките, които участваха в първата кампания, автоматично участват и във втората!

 

Начало на кампанията: 15 септември 2018 г.
Краен срок за записване: 10 декември 2018 г.

Дата на теглене: 21 декември 2018 г.

ВАЖНО!

*Двойката, която ще получи безплатна инвитро процедура, ще бъде избрана чрез жребии, на случаен принцип, от екипа на Adella Fertility Clinic, в присъствието на нотариус. Тегленето ще се осъществи на живо, във Фейсбук страницата на клиниката, като ще бъдат съобщени първите имена на двойката. Екипът на списание “9 месеца” ще се свърже с печелившите.

Ние даряваме живот

Приятели, мечтаем да празнуваме новия живот. За съжаление, почти 250 000 са българите с репродуктивни проблеми. И това не е само техен проблем, защото всички ние знаем, че децата са нашето бъдеще. Затова – нека борбата да бъде обща в името на една светла кауза – да се роди нов живот. Ние от Adella Fertility Clinic и екипът на „9 месеца“ сме убедени, че добротата е неизчерпаема и тя се изразява в даване с любов.

Забележка:

Предоставените от Вас лични данни се обработват и съхраняват от “9 месеца” ООД единствено и само с цел участие в настоящата инвитро кампания „Ние даряваме живот”, на списание „9 месеца” и Adella Fertility Clinic. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: info@9meseca.bg. С участието си в инвитро кампания „Ние даряваме живот”, Вие се съгласявате “9 месеца” ООД да предостави Вашите лични данни на Adella Fertility Clinic, за да участвате в подбора на двойката, която ще бъде изтеглена на случаен принцип и в присъствието на нотариус, и ще имате възможността да спечелите безплатна инвитро процедура с включена стимулация, която ще бъде осъществена в Adella Fertility Clinic!

Печеливши

В края на кампанията “Ние даряваме живот” получихме над 100 писма с личните истории на двойки, които желаеха да се включат в инициативата. На живо в страницата ни във Фейсбук, д-р Петра Семерджиева изтегли печелившата двойка – Михаела и Ангел, които получават безплатната инвитро процедура с включена стимулация. Видеото може да гледате тук.

Adella Fertility

!!! Уважаеми пациенти,

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и наложените мерки от националните и регионалните институции, Adella Fertility Clinic отменя всички записани профилактични прегледи, операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция до второ нареждане. Ще бъдат довършени единствено вече започнатите инвитро процедури.

Екипът ни въвежда тези строги мерки с цел ограничение на разпространението на COVID-19. За нас най-важно е да опазим здравето на нашите пациенти и екип. Призоваваме ви да запазите спокойствие, но същевременно да бъдете отговорни към живота и здравето на вашите близки и всички хора около вас.