Д-Р ГЕОРГИ ЦЕКОВ

Д-р Георги Цеков

Завършил е средно образование в 91 Немска езикова гимназия в гр. София. През 1990 г. завършва Медицински университет – София, като придобива специалност “Анестезиология и реанимация”. Започва работа в Централен операционен блок на “Пирогов”. От 1997 г. до 2008 г. Работи в Национален онкологичен център. В продължение на 4 години работи като лекар ординатор в IV градска болница София. През 2012 г. става част от екипа на Клиника „Д-р Малинов“ като лекар ординатор. Работи като лекар ординатор в Adella Fertility Clinic от самото създаване на клиниката през 2017 г.

Участвал е в национален конгрес по анестезиология и реанимация в гр. Берлин – 2003 г., 2004 г., 2005 г.

Завършва курс по лечение на хронична болка в Будапеща през 1998 г. (Национален онкологичен център Будапеща).

Взема участие в различни прояви на Българското дружество по анестезиология и интензивна терапия

Adella Fertility

!!! Уважаеми пациенти,

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и наложените мерки от националните и регионалните институции, Adella Fertility Clinic отменя всички записани профилактични прегледи, операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция до второ нареждане. Ще бъдат довършени единствено вече започнатите инвитро процедури.

Екипът ни въвежда тези строги мерки с цел ограничение на разпространението на COVID-19. За нас най-важно е да опазим здравето на нашите пациенти и екип. Призоваваме ви да запазите спокойствие, но същевременно да бъдете отговорни към живота и здравето на вашите близки и всички хора около вас.