Д-Р АНЕЛИЯ ХРИСТОВА

Д-р Анелия Христова

Завършила e медицина през 1993г. Започва работа в спешния център на общинска болница в гр. Бобовдол като анестезиолог – реаниматор.

От 1994 г. до 2003 г. е специализирала анестезиология и реанимация в “Пирогов”. От 2003 г. до 2009 г. работи като анестезиолог в IV Градска болница – София. През 2009 става част от екипа за асистирана репродукция в клиника „ Д-р Малинов“ като анестезиолог. Работи като анестезиолог в Adella Fertility Clinic от самото създаване на клиниката през 2017 г.

Adella Fertility

!!! Уважаеми пациенти,

Във връзка с епидемиологичната обстановка в страната и наложените мерки от националните и регионалните институции, Adella Fertility Clinic отменя всички записани профилактични прегледи, операции, инсеминации и процедури по асистирана репродукция до второ нареждане. Ще бъдат довършени единствено вече започнатите инвитро процедури.

Екипът ни въвежда тези строги мерки с цел ограничение на разпространението на COVID-19. За нас най-важно е да опазим здравето на нашите пациенти и екип. Призоваваме ви да запазите спокойствие, но същевременно да бъдете отговорни към живота и здравето на вашите близки и всички хора около вас.